Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie nabij Weert? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn aan het juiste adres. Met vier multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 100 personen en een enthousiast team dat voor u klaar staat, is het de ideale locatie.

Ervaren en doelgericht

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast kunt u het vergaderarrangement uitbreiden met een overnachting, diner, ontbijt en lunch.

Ook voor andere doeleinden kunt u terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Het hotel en de zalen is uitermate geschikt voor feesten en partijen. De omgeving biedt ook uitstekende mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten en andere evenementen.

Geschikt voor

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Presentaties
  • Congres/seminar
  • Beurzen
  • Feesten en partijen
  • Teambuilding

Vergaderlocatie nabij Weert

De verschillende vergaderruimtes zijn voorzien van diverse faciliteiten zodat uw bijeenkomst tot in de puntjes is verzorgd. Ons team staat graag voor, tijdens en na uw bijeenkomst voor u klaar. Uiteraard is er bij het hotel gratis parkeergelegenheid voor uw gasten en maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 100 personen - 23 hotelkamers

 

Theater

Tot 80 personen

School

Tot 40 personen

U-vorm

Tot 38 personen

Diner

Tot 100 personen

Receptie

Tot 120 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant La Ville Blanche worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Bierproeverij in het hotel
  • Wandeling rond de Maasplas 'De Grote Hegge'
  • Ga met een gids op pad in Roermond 

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.